Roer 28 3068 LE Rotterdam 010 - 456 40 22 info@sdw-rotterdam.nl

Certificering

SDW vormt een brug tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Zo beschikt SDW over de volgende certificeringen, zodat leerlingen hun stage of leerbaan op een goede en verantwoordelijke wijze kunnen uitvoeren.

 

 sbb-beeldmerk-fc-klein

Website: www.s-bb.nl
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben

    

Website: www.politiekeurmerk.nl
SDW beschikt over het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dat zij preventieadvies geven over hoe u een inbraak kunt voorkomen. Er komt dan een preventieadviseur bij u langs om samen met u uw woning te bekijken.

 

Website: http://ec.europa.eu/esf/home.jsp?langId=nl
Het ESF heeft tot doel de werkgelegenheid binnen de EU te bevorderen. Het fonds helpt lidstaten de Europese werknemers en bedrijven beter te wapenen om nieuwe, globale uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

 

 Aeqor, erkend leerbedrijf voor de groene sector.

Website: http://www.aequor.nl
Erkend leerbedrijf voor de groene sector. 

 

Website: www.blikopwerk.nl
Blik op Werk staat voor kwaliteit. Bij stichting Blik op Werk vindt u informatie over de kwaliteit van o.a. re-integratiebedrijven. SDW beschikt over het Blik op Werk keurmerk, waarmee zij aantonen dat zij kwaliteit leveren.